PWT Group karriere

Ud over en spændende hverdag hvor du bliver en del af et frisk og konkurrenceminded team, som gennem samarbejdet med hinanden skaber de bedste resultater, vil du hos os, opleve en række attraktive ansættelsesvilkår og benefits.

Pension
Du vil hver måned få indbetalt 11,5% pension oveni din bruttoløn. (PWT betaler 9,7% din egen betaling er 1,8%)

Sundhedssikring
Når du arbejder hos os, over 8 timer om ugen, vil du indgå i vores sundhedssikring, hvor der b.la er hurtig hjælp til kiropraktor, fysioterapi, psykolog, andet. Samtidig kan din samlever/kæreste/ægtefælle blive indmeldt på meget fordelagtige vilkår.

Efteruddannelse
Som sælger hos os vil du hvert år få tilbudt op til 14 dages efteruddannelse, hvor du frit kan vælge kurser der er relevante for din personlige og faglige udvikling – og som samtidigt kommer driften til gode i den butik du er ansat i.

Er du ansat som leder vil du løbende, i tæt dialog med din nærmeste leder, blive tilbudt relevant træning og uddannelse, der ruster dig til butiksdrift og forståelse for at lede andre mennesker.

Foruden 5 ugers ferie får du 5 ekstra feriefridage
De ekstra 5 feriefridage er en ekstra ferieuge i forhold til de 5 ugers ferie.

Frit valgskonto
Der vil blive hensat 9% af din ferieberettigede løn hver måned som en ekstra opsparing for dig.

Bonus
Du har mulighed for at hæve din grundløn, via vores bonusordning der udbetaltes hver måned til de butikker der præsterer bedst.

Personalekøb
Hos PWT GROUP sætter vi pris på vores gode medarbejdere og synes at det er helt naturligt at vore egne produkter, og brands kan købes til favorable priser.

Rabat ordning via LogBuy
Du vil ved din ansættelse få adgang til tusindvis af gode rabataftaler på elektronik, mobilabonnementer, hotelophold og meget andet.